fredag 26 juni 2009

R.I.P Michael Jackson

http://www.expressen.se/noje/michaeljackson/1.1619599/los-angeles-i-chock-i-natt-efter-michael-jacksons-dod

Los Angeles i chock i natt efter Michael Jacksons död

LOS ANGELES. Los Angeles var i chock i natt efter budet om Michael Jacksons död.
Det var här i Hollywood som han var den störste av alla stora stjärnor.
Det var här han hade sin familj och sina vänner.

Vad som började som en mulen och dyster junidag med skådespelerskan Farrah Fawcetts död efter en lång kamp mot cancer slutade i ett ännu större mörker för den amerikanska nöjesindustrin.
När solen och värmen äntligen hade skickat i väg de mörka molnen över Los Angeles efter Fawcetts död kom en mullrande nyhet, som skakade om hela stan.
King of Pop var borta.
Nyheten spred sig som en präriebrand över världen och i Los Angeles samlades direkt fans utanför Jacksons hyrda jättevilla i fashionabla stadsdelen Bel Air.

”En chock”

Det var här han laddade upp inför sin comeback senare i sommar sedan han lämnat Las Vegas för några månader sedan.Mamma och syster– Vi visste att han hade flyttat in här och var jätteglada, då vi är stora beundrare av Michael Jackson. Det här är en chock för alla hans fans, Michael var en ikon. Det är en tragedi att han nu plötsligt är borta, säger grannen Wendy Rostein till lokala tv-kanalen KCAL 9.
Kalifornien var på nytt hans bas och repetitionerna inför konserterna i London i juli ägde rum dagligen ute i en hyrd industribyggnad i Burbank.
För de turister som dagligen passerar Jacksons hus i sightseeingbussar blev det ett oväntat stopp på gatan när tre ambulanser körde upp till Jacksons hus.
När uppgifterna om att popstjärnan förts till Ronald Reagan UCLA Medical Center med hjärtstillestånd sökte sig tusentals människor till området utanför universitetssjukhuset på Westwood Boulevard i Westwood.

"Mamma och syster"

Michaels mamma Katherine och hans syster LaToya var två av de första som var på plats på sjukhuset.
Polisen spärrade snabbt av området utanför, där ett stort medieuppbåd med åtskilliga tv-stationer snabbt satte upp sina satellittruckar och började sända live.
Det dröjde ytterligare någon timme innan beskedet om Michael Jacksons död kom.
Från intillparkerade bilar och byggnader började folk spela Jackson-låtar högt, precis som skedde när John Lennon hade mördats i New York i december 1980.


Sorgligt enligt min åsikt, när jag var lite yngre började jag gilla Michael Jackson stort, och efter en stund så var det stopp med det. Och nu för kanske 1 månad sen så började jag gilla honom igen, och nu får man höra att han är död.. :( Ganska SKIT!

Synd att han gjorde sig till den personen han var "nu", han såg så bra ut på -70-80-talet när han var mörk och krullig.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar